Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Brasov. Calculator rate credit apartament 110.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in Brasov
Jan 03, 2017 Jan 03, 2017 Va propunem spre Vanzare, un apartament cu 3 camere, situat in zona Judetean, reper Complex Privilegio, intr-un imobil construit in anii 2011. Apartamentul este confort 1 Semidecomandat, structura caramida ,etaj 4 din 11, avand o suprafata utila de 73 mp si o terasa de 17 mp ,cu o suprafata totala de 90 mp, compus din : 3 camere din care 2 dormitoare, 1 bucatarie open space , 2 grupuri sanitare, 1 terasa . Constructia blocului s-a finalizat in anul 2011 avand toate utilitatile si facilitatile: gresie, faianta, parchet masiv, granit, centrala termica de bloc cu separatie de incalzire pe fiecare apartament, parcare subterana cu degivrare protejata de instalatii moderne de stingere a incendiilor si degajare monoxid de carbon, boxe si locuri de parcare cu acces direct la cele 2 ascensoare din scara dotate cu telefoane incorporate si generator pentru iluminatul de siguranta (ascensoarele nu pot ramane niciodata blocate in cazul intreruperii iluminatului electric). Pentru proprietari - la etajul 9 se afla o zona de agrement cu priveliste deosebita iar la subsol este amenajata o sala de sport. La parterul blocului sunt: Supermarket (Carrefour), farmacie si cofetarie. Apartamentul este insorit pe tot parcursul zilei avand vederea spre parcul din interiorul zonei rezidentiale, spre cetate si telescanunul de la Bunloc. Complexul este situat in apropierea Centrului Civc in spatele Spitalului Judetean cu paza permanenta (video si umana) atat in interiorul cat si in exteriorul zonei rezidentiale. In apropiere sunt gradinite, scoala, piata Astra avand acces rapid la mijloace de transport in comun spre toate zonele din Brasov. Alege sa locuiesti in centrul Brasovului la punctul de intalnire a trei cartiere renumite,Astra , Scriitorilor,Judetean, la intersectia marilor bulevarde Calea Bucuresti si Zizin, cu acces direct si rapid cu masina, atat spre zona de afaceri a Brasovului cat si spre zona comercială. • La 2 minute de Centrul Civic, Primarie si zona cu interes de afaceri; • La 4 minute de Zona comerciala Orizont: piata, galerii comerciale si supermarketuri; • La 5 minute de Zona comerciala Calea Bucuresti: Metro, Praktiker, Carrefour, Flanco, Media Galaxy, Bricostore, Mobexpert, Selgros, Macro Mall, reprezentante auto; • La 10 minute de Piata Sfatului si Centrul Istoric; • Foarte aproape de Spitalul judetean Brasov, Hiperdia Centru de diagnostic, banci, scoală, liceu, camine studentesti, biserica gradinite; • Mc Donalds, Kaufland, benzinarii, cafenele, restaurante, Cinematograful No problem. Pretul acestei proprietati este de 110000 euro . ID intern: 3389.

apartament 3 camere complex privilegio, judetean,

Apartament cu 3 camere in Brasov

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 73 m2.
Etajul 4 / 11 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 194899 | actualizat acum 3 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 110.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
110.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 110.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 194899 Agentia: Sc Saturn Imob Glx Grup Srl Nume: Nicolaescu Dorin
Actualizata: acum 3 ani si 1 luna Judet: Brasov Telefon: vezi numarul
Listata de: 843 ori Manager: Iulian C. David Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 575 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 22 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 30.08.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 06.08.2016 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei