Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Soseaua Nordului Bucuresti. Calculator rate credit apartament 398.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Soseaua Nordului - Bucuresti
May 16, 2011 May 16, 2011 Nordis va prezinta, spre achizitionare, un apartament cu 3 camere situat intr-un complex rezidential exclusivist din Soseaua Nordului. Complexul, situat vis-a-vis de Parcul Herastrau, ofera rezidentilor sai multiple facilitati precum pisicina exterioara, gradina frumos amenajata, supraveghere video, paza non stop. Apartamentul este situat la etajul 3 al imobilului structurat S+P+5. Are o suprafata utila de 166 mp fiind impartit in hol, living si dining, 2 dormitoare, 3 bai, 3 spatii de depozitare si 2 terase, precum si o boxa aflata in subsolul cladirii. Finisajele folosite sunt de calitate, iar apartamentul este complet mobilat si utilat, gata sa va mutati in el. In plus fata de locatia excelanta, langa Parcul Herastrau, apartamentul este foarte bine situat fata de punctele majore de interes ale vietii cotidiene : restaurante, cafenele, centre spa, magazine, scoli, gradinite, centre medicale.

Apartament Soseaua Nordului in complex exclusivist

Apartament cu 3 camere in zona Soseaua Nordului - Bucuresti

Apartament cu 3 camere, semidecomandat-circular, confort Lux, suprafata utila 166 m2 Mobilat, mobilier lux.
Etajul 3 / 5 etaje, 2 balcoane, 3 grupuri sanitare.
Constructie din Beton, perioada 2002 - 2007.
ID: 61477 | adaugat acum 8 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 398.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
398.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Legat de dobanda bancara variabila ...

    ... Dobanda variabila este sensibila la fluctuatiile pietei. Acest tip de dobanda se modifica periodic, in urma calculului realizat dupa o formula stabilita si mentionata in contractul de credit. [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:41:32
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Vanzare 398.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 61477 Agentia: Nordis Management SRL Nume: Nordis Management Srl
Actualizata: acum 8 ani si 1 luna Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 187 ori Manager: Nordis Management Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 648 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 16.05.2011 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 05.16.2009 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei