Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Mosilor Bucuresti. Calculator rate credit apartament 75.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Mosilor - Bucuresti
Nov 29, 2012 Nov 29, 2012 Apartament trei camere Mosilor este situat la etajul 10/10 plus etaj tehnic, intr-un bloc curat, linistit, construit in 1982. Apartament trei camere Mosilor este decomandat, are doua balcoane, doua bai, gresie, faianta, parchet, termopan cu 5 camere, usa metalica, aer conditionat, vedere mixta. Apartamentul este spatios, si desi are imbunatatiri, ofera inca posibilitatea modernizarii si readaptarii prin spatiile generoase din holul amplu, ce pot fi folosite ca dressing. Deasupra apartamentului se afla etajul tehnic ce acopera 3/4 din suprafata. Apartament trei camere Mosilor ofera acces usor la diferite magazine si banci, este la 10 minute de Piata si Parcul Bucur Obor si la toate tipurile de mijloace de transport in comun

Apartament 3 camere Mosilor Bucur Obor

Apartament cu 3 camere in zona Mosilor - Bucuresti

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 70 m2 Semi-mobilat.
Etajul 10 / 10 etaje, 2 balcoane, 2 grupuri sanitare.
Constructie din Caramida, perioada 1967 - 1987.
ID: 114113 | adaugat acum 6 ani si 4 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 75.000 € neg.
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
75.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 75.000 € neg.
Date despre anunt Date despre agent
Proprietatea are ID: 114113 Nume: Dana Florica
Actualizata: acum 6 ani si 4 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 1618 ori Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 391 ori Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 29.11.2012 Intrebari 0; Raspunsuri:
Contacteaza agentul
Pagina personala a agentului

Etichete imobiliareOferte similare

  • de vanzare apartament cu 3 camere decomandat,  confort lux in bucuresti
    Aviatiei, Bucuresti. Apartament cu 3 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 72 m2 Nemobilat.
    100.000 € de vanzare