Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Mioritei Bacau. Calculator rate credit apartament 45.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Mioritei - Bacau
Nov 07, 2011 Nov 07, 2011 APARTAMENT CU EXTINDERE DE TIP SPATIU COMERCIAL/SEDIU FIRMA/CABINET MEDICAL/ESTETICA CORPORALA/MASAJ/COSMETICA LA PARTER,COMPLET RENOVATSI MODERNIZAT RECENT,BRANSAMENT SEPARAT DE APA, CT,TERMOPANE,INSTALATIE ELECTRICA REFACUTA,CORPURI DE ILUMINAT PROFESIONALE INCASTRATE, DE TIP CASETA LUMINOASA, IDEAL DE UTILIZAT CA SPATIU COMERCIAL(85 MP UTILI) SAU CABINETE,SITUAT LANGA PIATA MIORITA IN ZONA DE INTERSECTIE(I.COCEA/LOGOFAT TAUTU) CU VITRARE (20 MP) INTRARE DIRECT STRADAL SI 3 CAI DE ACCES.EXTINDEREA (2 BALCOANE FATA SI SPATE )E AUTORIZATA SI CUPRINSA IN SCHITA CADASTRALA (20 MP) (AVAND CURTE IN SPATELE BLOCULUI INGRADITA DE STALPI METALICI 2M CU PLASA DE SARMA SI POARTA CU LACAT).FIRMA ELECTRONICA LUMINOASA DE LUNGIME 6Mx0,5M ESTE MONTATA PE FATADA .
Oferta fata poza

APARTAMENT DECOMANDAT PIATA MIORITA

Apartament cu 3 camere in zona Mioritei - Bacau

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 85 m2 Nemobilat.
Parter / 3 etaje, 2 balcoane, 2 grupuri sanitare.
Constructie din Beton, perioada 1987 - 1997.
ID: 92351 | adaugat acum 11 ani si 3 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 45.000 € neg.
Constantin Cristescu Proprietar
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
45.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Totul despre perioada de gratie

    Deşi nu este o practică nouă pe piaţa bancară românească, perioada de graţie la creditele bancare este unul dintre cele mai puternice instrumente de marketing din ultimii ani. Daca [...]

    Postata de Raluca Dobre din Bucuresti pe 19.08.2010 21:07:40
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Vanzare 45.000 € neg.
Date despre anunt Date despre agent
Proprietatea are ID: 92351 Nume: Constantin Cristescu
Actualizata: acum 11 ani si 3 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 21737 ori Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 427 ori Contacteaza agentul
Istoric pret: nu sunt modificari de pret
Listata initial în: 07.11.2011