Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Centru Covasna. Calculator rate credit apartament 66.500 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Centru - Covasna
Oct 01, 2010 Oct 01, 2010 Persoana fizica vand apartament de 3 camere in zona centrala a statiunii balneare COVASNA ,85 mp util,ultrafinisat cu finisaje moderne si de calitate, parchet, gresie, faianta, zugravit lavabil, usi interioare din lemn masiv, usa antiefractie, geamuri termopan, centrala termica, contoare apa, contoare gaz, telefon, tv cablu, internet.Pereti exteriori sunt din caramida de 38cm placata cu b.c.a de 10 cm. Pretul include si mobilierul de bucatarie IKEA!

Apartament cu 3 camere in zona Centru - Covasna

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 85 m2 Semi-mobilat, mobilier modest.
Etajul 1 / 4 etaje, 2 balcoane, 2 grupuri sanitare.
Constructie din Caramida, perioada 1987 - 1997.
ID: 34375 | adaugat acum 8 ani si 3 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 66.500 €
SZASZ ATTILA Proprietar
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
66.500 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 66.500 €
Date despre anunt Date despre proprietar
Proprietatea are ID: 34375 Nume: SZASZ ATTILA
Actualizata: acum 8 ani si 3 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 551 ori Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 642 ori Contacteaza proprietarul
Istoric pret: nu sunt modificari de pret
Listata initial în: 01.10.2010