Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Alexandriei Bucuresti. Calculator rate credit apartament 77.005 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Alexandriei - Bucuresti
Nov 14, 2011 Nov 14, 2011 Proprietar, vând apartament 3 camere, 97mp suprafata totala, 80mp suprafata utila situat pe Soseaua Alexandria nr.68 (aproape de intersectia cu Margeanului).Apartamentul se afla la etajul 4/10 intr-un bloc construit in 1979, cu o singura scara foarte curata si cu locatari civilizati, interfon, cablu tv digital si internet pe fibra optica (RDS, UPC, iLink). Blocul este pe lista de asteptare si urmeaza sa fie reconditionat termic de catre primarie.Beneficiaza de 2 bai mari, de 3 balcoane, un dormitor, living deschis cu bucatarie, si camera de lucru. Initial a fost impartit in 4 camere dar a fost reamenajat in 3 (cu toate aprobarile si autorizatii de constructie) si reconditionat de la rosu (retencuit, gletuit, vopsit, gresie, faianta, parchet, usi facute pe comanda din lemn, etc.). A fost schimbata toata instalatia electrica, toate tevile, peretii au fost izolati termic si fonic, cele 3 balcoane inchise cu termopan.Instalatia de incalzire functioneaza cu centrala proprie pe gaze atat cu calorifere cat si prin pardoseala. Centrala are telecomanda cu senzor de temperatura care permite gestionarea perfecta a costurilor de incalzire si dispune de senzor de gaze care blocheaza automat gazele daca apare o scurgere. Sunt amplasate apometre pe toate sursele de apa. Apartamentul este dotat cu 2 instalatii de aer conditionat. Apartamentul are toate actele (cadastru, carte funciara, intabulare) si se vinde cu cu bucataria si baia mobilate si utilate cumplet (toate electrocasnicele sunt Ariston si sunt produse de top). La cerere se poate vinde intreagul apartament asa cum apare in poze. Apartamentul este decomandat si are vedere atat la Soseaua Alexandria cat si in spatele blocului unde se afla o parcare imensa cu locuri de parcare platite dar si libere. Vederea la sosea este opturata de pomi inalti care te fac sa uiti ca te afli in oras.

VAND APARTAMENT 3 camere SUPERFINISAT

Apartament cu 3 camere in zona Alexandriei - Bucuresti

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 81 m2 Semi-mobilat, mobilier modern.
Etajul 4 / 10 etaje, 3 balcoane, 2 grupuri sanitare.
Constructie din Beton, perioada 1967 - 1987.
ID: 73791 | actualizat acum 7 ani si 7 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
77.005 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

 • Legat de dobanda bancara variabila ...

  ... Dobanda variabila este sensibila la fluctuatiile pietei. Acest tip de dobanda se modifica periodic, in urma calculului realizat dupa o formula stabilita si mentionata in contractul de credit. [...]

  Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:41:32
  0 comentarii comenteaza si tu
Date despre anunt Date despre proprietar Activitate
Proprietatea are ID: 73791 Nume: Grozea Articole (0)
Actualizata: acum 7 ani si 7 luni Telefon: vezi numarul Comentarii ()
Listata de: 1803 ori Judet: Bucuresti Intrebari (0)
Vizualizata de: 412 ori Oferte în portofoliu: 0 Raspunsuri ()
Istoric pret: 1 modificare de pret Vezi intreg portofoliul de oferte
Listata initial în: 31.10.2011 Inscris pe TopEstate din: 10.20.2011
Contacteaza proprietarul
Proiecte promovate (0)

Etichete imobiliareOferte similare

 • de vanzare apartament cu 3 camere decomandat, confort lux in bucuresti
  Titan, Bucuresti. Apartament cu 3 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 65 m2.
  85.000 € de vanzare
 • de vanzare duplex cu 3 camere decomandat, confort lux in bucuresti
  Domenii, Bucuresti. Duplex cu 3 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 93 m2.
  199.000 € de vanzare
 • de vanzare apartament cu 3 camere decomandat, confort lux in bucuresti
  Bucuresti. Apartament cu 3 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 80 m2.
  200.000 € de vanzare