Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Navodari Constanta. Calculator rate credit apartament 33.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in Navodari, Constanta
Oct 07, 2013 Oct 07, 2013 NOU!Am placerea sa va ofer spre cumparare un apartament in localitatea Navodari,judetul Constanta,situat la etajul 8 al unui bloc relativ nou( anii'80 ),zona A,cu vedere superba la mare si canal!Apartamentul are 75.66 mp utili plus 10.54 mp balcon stil terasa,vedere NORD-EST!Sufrageria acestui apartament este f spatioasa,de 23.15 mp utili,are 2 bai si dormitoare spatioase.Apartamentul se vinde mobilat si utilat asa cum se vede in poze,este renovat recent,el beneficiind de toate finisajele unei vieti moderne!In plus,gazele sunt pe scara blocului,urmatorii proprietari putand racorda acest apartament la gaze! In imediata sa apropiere se afla supermarket-ul Penny Market, Piata Centrala, Primaria Orasului Navodari, Parcuri, Centre Comerciale si Unitati de Invatamant. Pret de vanzare,mobilat si utilat,33000 de euro!Este liber si se poate viziona oricand!Persoana de contact,Daniel Serbanica-0732552519.

OCAZIE!Navodari,zona centrala,ap 3 cam,87 mp,vedere la Marea Neagra,doar 33000 euro!

Apartament cu 3 camere in Navodari, Constanta

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 75.66 m2 Mobilat, mobilier modern.
Etajul 8 / 8 etaje, 1 balcon, 2 grupuri sanitare.
Constructie din BCA, perioada 1987 - 1997.
ID: 138685 | actualizat acum 5 ani si 6 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 33.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
33.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 33.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 138685 Agentia: Serbanica Imobiliare Nume: Daniel Serbanica
Actualizata: acum 5 ani si 6 luni Judet: Constanta Telefon: vezi numarul
Listata de: 11487 ori Manager: Daniel Serbanica Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 894 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 10; Comentarii:
Listata initial în: 30.08.2013 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 2; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 12.20.2011 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliare