Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Micro 14 Buzau. Calculator rate credit apartament 31.955 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Micro 14 - Buzau
Apr 12, 2010 Apr 12, 2010 Apartament cf.1,decomandat,parchet,gresie,faianta,tamplarie interioara schimbata,bine intretinut.
Oferta fata poza

Apartament cu 3 camere in zona Micro 14 - Buzau

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 2, suprafata utila 52 m2 Nemobilat.
Etajul 3 / 4 etaje, 1 balcon, 1 grup sanitar.
ID: 27763 | adaugat acum 12 ani si 7 luni
  • Vanzare 31.955 € neg.
Oferta Cel Mai Bun Pret de vanzare
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
31.955 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Totul despre perioada de gratie

    Deşi nu este o practică nouă pe piaţa bancară românească, perioada de graţie la creditele bancare este unul dintre cele mai puternice instrumente de marketing din ultimii ani. Daca [...]

    Postata de Raluca Dobre din Bucuresti pe 19.08.2010 21:07:40
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Vanzare 31.955 € neg.
Date despre anunt Date despre agent
Proprietatea are ID: 27763 Nume: valentin
Actualizata: acum 12 ani si 7 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 25584 ori Oferte în portofoliu: 3
Vizualizata de: 1297 ori Contacteaza agentul
Istoric pret: nu sunt modificari de pret
Listata initial în: 12.04.2010
Are Cel Mai Bun Pret de vanzare Are Cel Mai Bun Pret de vanzare