Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Vlahuta Brasov. Calculator rate credit apartament 62.900 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Vlahuta - Brasov
Jan 03, 2017 Jan 03, 2017 Saturn Imob va propune un Apartament de 3 camere la Vanzare , situat in zona Vlahuta, reper Harmanului, intr-un imobil construit in anii . Apartamentul este confort 1 Decomandat, structura cadre ,etaj 7 din 10, avand o suprafata utila de 75 mp ,cu o suprafata totala de 90 mp . Apartamentul descris este compus din : 3 camere din care : sufragerie mare (18,5 mp), bucatarie mare (9mp), 2 dormitoare (fiecare de 12,5 mp) ,1 baie (3.7mp), 2 balcoane inchise in termopan (6 mp si 3,3mp), 2 holuri (6 ,4 mp si 2.2 mp), 1 dressing 3 mp), 1 beci (beci inalt), uscatorie (pe scara). Bloc termoizolat, etaj intermediar, decomandat, parchet din lemn masiv, centrala proprie, geamuri termopane, usa metalica, zona de lucru a bucatariei mutata in balconul mic si spatiul ramas a fost transformat in loc de luat masa (9mp). Apartamentul are ca si inbunatatiri : calorifere: aluminiu; ferestre: termopan; incalzire: centrala proprie; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal, metal Imobilul este situat in apropiere de centre comerciale, statie RATB, scoli, gradinita.Pretul acestei proprietati este de 62900 euro . ID intern: 3803.

apartament 3 camere intermediar zona vlahuta

Apartament cu 3 camere in zona Vlahuta - Brasov

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 75 m2.
Etajul 7 / 10 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 196140 | actualizat acum 3 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 62.900 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
62.900 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Totul despre perioada de gratie

    Deşi nu este o practică nouă pe piaţa bancară românească, perioada de graţie la creditele bancare este unul dintre cele mai puternice instrumente de marketing din ultimii ani. Daca [...]

    Postata de Raluca Dobre din Bucuresti pe 19.08.2010 21:07:40
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Vanzare 62.900 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 196140 Agentia: Sc Saturn Imob Glx Grup Srl Nume: Nicolaescu Dorin
Actualizata: acum 3 ani si 1 luna Judet: Brasov Telefon: vezi numarul
Listata de: 426 ori Manager: Iulian C. David Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 338 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 22 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 26.09.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 06.08.2016 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei