Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Turnisor Sibiu. Calculator rate credit apartament 62.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Turnisor - Sibiu
May 29, 2015 May 29, 2015 Apartament de vanzare cu 3 camere decomandate etaj intermediar in Sibiu situat pe soseaua Alba Iulia cu o suprafata totala de 110 mp aflat intr-un bloc constructie 2011 cu lift modern si termosistem la exterior. Apartamentul este situat la etajul 1 din 4 al imobilului si este compus dintr-un living cu bucatarie tip open-space, 2 dormitoare decomandate, hol mare, debara, baie cu cabina de dus si o terasa de 20 mp. Acesta are toate utilitatile si imbunatatirile necesare specifice acestui tip de imobil gresie, faianta, parchet laminat, centrala termica proprie si calorifere de otel, apometre, contoare de electricitate si gaz, geamuri termopan cu tamplarie PVC, usi de lemn la interior si usa metalica la intrare. Proprietatea detine si un loc de parcare bine delimitat in curtea privata a imobilului. Apartamentul se vinde la pretul de 62000 euro negociabil.

apartament cu 3 camere decomandate in sibiu zona t

Apartament cu 3 camere in zona Turnisor - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 89 m2.
Etajul 1 / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 155502 | actualizat acum 3 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 62.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
62.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 62.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155502 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Codorean Raluca
Actualizata: acum 3 ani si 11 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 1035 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 108 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 13.01.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei