Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Turnisor Sibiu. Calculator rate credit apartament 66.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Turnisor - Sibiu
Dec 16, 2015 Dec 16, 2015 Apartament cu 3 camere decomandate la vila de vanzare in Sibiu situat la etajul 1 din 2 dispunand de o suprafata totala generoasa de aproximativ 102 mp, situat intr-un imobil constructie noua finalizata in anul 2013 ce dispune de curte interioara si parcare propie. Compartimentarea acestor 80 mp utili a fost facuta foarte modern si practic s-au obtinut 2 dormitoare foarte spatioase ambele cu balcon, un living cu bucatarie tip open-space de aproximativ 33 mp cu aceasta cu balcon ( bucataria este complet mobilata si utilata cu toate aparatele electrocasnice necesare ), un hol foarte spatios, o baie dotata cu cabina de dus si geam de aerisire si toaleta de servici. Situat la etajul intermediar al imobilului apartamentul este foarte calduros iar dotarile si imbunatatirile au fost realizate cu materiale de cea mai inalta calitate, acesta dispunand de gresie, faianta, parchet laminat, ferestre si usi din PVC cu geam termopan in 3 straturi, apometre, contoare de electricitate si gaz, masina de spalat si uscator de rufe, masina de spalat vase, hota extensibila, cuptor si aragaz cu plita, centrala termica cu calorifere, usi de lemn la interior si usa metalica antiefractie la intrare. Fiecare apartament detine loc de parcare privat in curtea interioara a imobilului, iar accesul se face pe o poarta automatizata. Apartamentul se poate achizitiona la pretul de 66000 euro negociabil, dar se poate achizitiona si prin credit ipotecar inclusiv prin programul Prima Casa.

apartament in sibiu 3 camere decomandat zona turni

Apartament cu 3 camere in zona Turnisor - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 80 m2.
Etajul 1 / 2 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 155477 | actualizat acum 3 ani si 4 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 66.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
66.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 66.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155477 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Codorean Raluca
Actualizata: acum 3 ani si 4 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 1186 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 130 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 07.01.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei