Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Tolstoi Alba Iulia. Calculator rate credit apartament 55.500 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Tolstoi - Alba Iulia, Alba
Aug 17, 2017 Aug 17, 2017 Apartament de vanzare cu 3 camere decomandate in Alba Iulia, cartierul Tolstoi, cu o suprafata totala de 81 mp, situat la etajul intermediar 3 al unui imobil cu 4 etaje. Imobilul se afla intr-o zona foarte buna de blocuri, cu multa liniste si ofera o priveliste minunata asupra orasului Alba Iulia si a imprejurimilor acestuia, neavand bariere optice in fata. Locuinta este foarte bine structurata astfel: la intrare se afla un hol generos, un living, o bucataria deschisa prevazuta cu o camara, o debara spatioasa, o baie de servici si una mare, 2 dormitoare luminoase din care unul cu iesire pe balconul inchis. Acesta dispune de imbunatatiri cum ar fi: izolatie termica pe exterior, ferestre termopan cu tamplarie PVC, parchet lamelar din lemn in dormitoare, pereti finisati cu vopsea lavabila, interfon, centrala termica proprie. Imobilul se afla intr-o zona bine cotata pe piata imobiliara si este foarte aproape de zone de agrement, statii pentru mijloacele de transport in comun, scoli, farmacii, institutii publice,magazine alimentare renumite si alte puncte de interes public. Apartamentul este disponibil incepand cu luna Iulie 2017 si se vinde complet mobilat la pretul de 55500 euro, negociabil.

apartament cu 3 camere in alba iulia zona tolstoi

Apartament cu 3 camere in zona Tolstoi - Alba Iulia, Alba

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 68 m2.
Etajul 3 / 4 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 199453 | actualizat acum 3 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Vanzare 55.500 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
55.500 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

 • Ghidul Consumatorului de Credite

  I. Ce este Creditul?

  Probabil ca cea mai simpla definitie ar fi urmatoarea: creditul este produsul prin care poti cumpara acum ceea ce ti-ai permite [...]

  Postata de Finzoom din Bucuresti pe 06.11.2010 21:51:17
  0 comentarii comenteaza si tu
 • Vanzare 55.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 199453 Agentia: Sc Taboo Profesional Srl Nume: Codorean Raluca
Actualizata: acum 3 ani si 2 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 870 ori Manager: Taboo Imobiliare Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1502 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 11.10.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei