Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Terezian Sibiu. Calculator rate credit apartament 47.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Terezian - Sibiu
Mar 06, 2015 Mar 06, 2015 Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare situat in Sibiu cartierul Terezian cu o suprafata totala de 70 mp situat la etajul intermediar al unui bloc cu 4 etaje situat in apropiere de scoli, gradinite, magazine, statii de taxi si mijloace de transport in comun. Apartamentul este situat la etajul 3 al unui imobil cu 4 etaje cu acoperis de tigla si este compus din living cu balcon, bucatarie spatioasa cu loc de servit masa si camara, 2 dormitoare dintre care unul beneficiaza si de un balcon inchis cu geam termopan, hol, debara care poate fi transformata in dresing, baie cu cabina de dus si o pivnita de 11 mp. Acesta dispune de numeroase imbunatatiri precum gresie, faianta, parchet, centrala proprie, calorifere, apometre, contoare de electricitate si gaz, ferestre termopan pe structura de PVC, usi de lemn la interior si usa de stejar la intrare. Apartamentul se vinde la pretul de 47.000 euro negociabil si poate fi achizitionat si prin programul Prima Casa.

apartament in sibiu 3 camere decomandate zona tere

Apartament cu 3 camere in zona Terezian - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 60 m2.
Etajul 3 / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 155515 | actualizat acum 4 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 47.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
47.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Cand alegi locuinta, in cazul unui credit?

    … Este recomandat sa alegi locuinta inainte sa depui dosarul de solicitare a creditului, banca cerand documente din care sa rezulte valoarea proiectului pentru care urmaresti sa obtii imprumutul. [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:36:31
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Vanzare 47.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155515 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Codorean Raluca
Actualizata: acum 4 ani si 1 luna Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 966 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 101 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 15.01.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei