Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Strand Sibiu. Calculator rate credit apartament 126.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Strand - Sibiu
Aug 12, 2016 Aug 12, 2016 Apartament cu 3 camere de lux de vanzare in Sibiu zona Strand structurat intr-un living cu bucatarie open space inchisa cu tamplarie PVC, 2 dormitoare spatioase, balcon inchis, imobilul are o suprafata totala de 170 mp, o suprafata utila de 128 mp, dispunand de asemenea de garaj inchis cu usa retractabila cu telecomanda si o pivnita pentru depozitare. Este situat la etajul intermediar 2 din 3 al unui imobil nou construit 2004 si a fost renovat in anul 2012, se afla intr-o zona foarte linistita in apropierea parcului Sub Arini si de asemenea in apropierea gradinitelor, scolilor, liceelor, magazinelor, farmaciilor, bancilor, dar si a statiilor de autobuz si taxi. Imobilul este amenajat deosebit, cu mobilier de cea mai buna calitate facut pe comanda pentru fiecare camera, beneficiind de tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica la intrare, parchet laminat, gresie, fainta, cada cu hidromasaj si usi interioare din lemn si utilat cu electrocasnicele aragaz, frigider, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, televizor si cuptor. Pretul de vanzare al acestui imobil este de 126000 euro usor negociabil, se vinde mobilat si utilat si prin programul Prima Casa.

apartament cu 3 camere decomandate in sibiu zona t

Apartament cu 3 camere in zona Strand - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 128 m2.
Etajul 2 / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 155437 | actualizat acum 2 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 126.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
126.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 126.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155437 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Codorean Raluca
Actualizata: acum 2 ani si 8 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 1335 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 575 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 20.11.2013 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei