Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Strand Sibiu. Calculator rate credit apartament 76.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Strand - Sibiu
Jul 08, 2014 Jul 08, 2014 Va oferim spre vanzare un apartament de 3 camere decomandate in Sibiu zona Strand situat la etajul 3 al unui imobil cu termoizolatie la exterior si lift, foarte aproape de scoli, gradinite, magazine, banci, statii de taxii si mijloace de transport in comun. Apartamentul are o suprafata utila de 84 mp si este compus dintr-o sufragerie spatioasa cu iesire la terasa, o bucatarrie mobilata si utilata care are deasemenea iesire pe terasa, doua dormitoare din care unul are balcon, doua bai una cu cabina de dus, iar cealalta cu cada si geam de aerisire, un hol foarte spatios si o debara. Acest apartament are toate finisajele facute cu materiale de inalta calitate si are toate utilitatile necesare: gresie, faianta, centrala proprie, calorifere, geamuri termopan pe constructie de PVC, contor gaz, apometre, usi de lemn la interior si usa metalica la intrare. Apartamentul se poate achizitiona la pretul de 76000 negociabil partial mobilat.

apartament 3 camere decomandate in sibiu zona stra

Apartament cu 3 camere in zona Strand - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 84 m2.
Etajul 3 / 4 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 155228 | actualizat acum 4 ani si 9 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 76.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
76.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Ce este Centrala Riscurilor Bancare (CRB) ?

    ... Centrala Riscurilor Bancare (CRB) reprezintă o baza de date administrata de BNR in care institutiile de credit isi pun la dispozitie in mod reciproc informatii ce contin datele de identificare [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:42:24
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Vanzare 76.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155228 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Codorean Raluca
Actualizata: acum 4 ani si 9 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 615 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 83 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 29.04.2013 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei