Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Strand Sibiu. Calculator rate credit apartament 57.900 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Strand - Sibiu
Feb 13, 2015 Feb 13, 2015 Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Strand cu o suprafata totala de 90 mp situat la etajul 1 din 2 al unei vile constructie noua 2006 realizata pe structura de caramida, singur pe palier si renovat in totalitate in anul 2010 cu materiale de cea mai buna calitate. Apartamentul este foarte spatios si compus dintr-o sufragerie mare de 40 mp, doua dormitoare decomandate, o bucatarie generoasa si o baie cu cada si aerisire. Proprietatea are utilitatile si imbunatatirile necesare executate cu materiale de calitate precum gresie, faianta, apometre, contor de gaz, centrala proprie si calorifere de otel, parchet laminat in camere, geamuri termopan cu tamplarie PVC, usa metalica la intrare si usi de lemn la interior. Apartamentul se vinde la pretul de 57900 euro usor negociabil, fiind posibila achizitia lui si prin programul Prima Casa.

apartament cu 3 camere decomandate in sibiu zona s

Apartament cu 3 camere in zona Strand - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 83 m2.
Etajul 1 / 2 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 155224 | actualizat acum 4 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 57.900 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
57.900 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 57.900 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155224 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Codorean Raluca
Actualizata: acum 4 ani si 2 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 735 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 114 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 20.04.2013 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei