Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Stefan cel Mare Sibiu. Calculator rate credit apartament 99.500 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Stefan cel Mare - Sibiu
Oct 03, 2016 Oct 03, 2016 Apartament la casa de vanzare in Sibiu situat in zona Negoiu cu o suprafata utila de 140 mp, situat intr- o zona cotata foarte bine pe piata imobiliara, intr-o vila cu doua etaje acest apartament fiind pozitionat la etajul 2 singur pe palier compus din 2 dormitoare si un living mare ( in living se mai poate amenaja inca un dormitor la care trebuie zidit un perete care propriu zis a fost daramat de proprietari ) cu acces la doua balcoane si la o terasa de aproximativ 20 mp de unde se poate viziona o frumoasa zona de case din cartier cat si a Muntilor Fagaras, bucatarie separata, baie cu cada si wc serviciu, boxa in pivnita si o gradina proprie. Gradina se afla situata in partea din spate a imobilului si are o suprafata de 100 mp unde se poate amenaja un garaj, loc de joaca pentru copii, o filigorie si un gratar. Apartamentul are ca imbunatatiri precum usa din PVC la intrare, geamuri termopane, gresie si faianta in bucatarie, hol si bai, iar in camere si living parchet din lemn de stejar, centrala termica. Acest apartament se vinde utilat tot ceea ce este necesar intr-o locuinta pentru un trai in conditii bune cum ar fi plita electrica, cuptor, frigider, masina de spalat rufe, fiind mobilat cu mobiler la comada si de o calitate superioara. Pretul de vanzare pentru acest apartament este de 99.500 euro.

apartament la casa cu 3 camere zona negoiu in sibi

Apartament cu 3 camere in zona Stefan cel Mare - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 140 m2.
Etajul 2 / 2 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 155187 | actualizat acum 2 ani si 6 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 99.500 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
99.500 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 99.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155187 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Chitic Tudor
Actualizata: acum 2 ani si 6 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 2441 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1014 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 04.02.2013 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei