Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Racadau Brasov. Calculator rate credit apartament 69.800 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Racadau - Brasov
Jan 03, 2017 Jan 03, 2017 Vanzare apartament 3 camere, decomandat, situat la etajul 2/8 in zona Racadau, chiar langa Parcul Trandafirilor imobil construit in 1986. Apartamentul se intinde pe o suprafata utila de 74 mp si este structurat astfel: hol in forma de T, o bucatarie,un living, 2 dormitoare, 2 bai,2 balcoane. Imobilul dispune de incalzire prin centrala termica proprie, ferestre cu geam termopan, parchet,gresie, faianta, finisaje medii. Apartamentul are vederea pe 3 parti si este insorit. Dispune de un spatiu de depozitare pe palier. In perimetrul blocului sunt numeroase locuri de parcare. Locuind in acest imobil veti beneficia in imediata apropriere de : Parcul Trandafirilor, scoala generala nr 4 , gradinita, Magnolia mall, statie de mijloace de transport in comun.

apartament 3 cam dec racadau-parcul trandafirilor

Apartament cu 3 camere in zona Racadau - Brasov

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 74 m2.
Etajul 2 / 8 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 196004 | actualizat acum 3 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 69.800 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
69.800 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 69.800 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 196004 Agentia: Sc Saturn Imob Glx Grup Srl Nume: Florescu Daniel
Actualizata: acum 3 ani si 1 luna Judet: Brasov Telefon: vezi numarul
Listata de: 1059 ori Manager: Iulian C. David Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 279 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 22 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 23.05.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 06.08.2016 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei