Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Piata Rahovei Sibiu. Calculator rate credit apartament 43.500 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Piata Rahovei - Sibiu
Sep 08, 2014 Sep 08, 2014 Apartament la mansarda de vanzare in Sibiu zona Liceului Noica, foarte frumos amenajat si foarte aproape de scoli, gradinite, magazine, farmacii, banci, piata agroalimentara Rahova, statii de taxi si mijloace de transport in comun. Apartamentul este structurat pe doua nivele astfel: la primul nivel intalnim livingul cu bucataria tip open space, foarte modern mobilate si utilate ( sufragerie cu canapea, 2 fotolii, mobilier specific, masa de sticla cu 4 scaune, TV, bucatarie cu combina frigorifica, aragaz, cuptor electric, cuptor cu microunde, hota extensibila si o baie spatioasa cu cada, geam de aerisire si masina de spalat rufe. Accesul la al doilea nivel se face pe o scara interioara din lemn masiv, iar aici gasim 2 dormitoare, din care unul este mobilat cu pat matrimonial si dotat cu aer conditionat portabil. Acest dormitor mai detine si un dressing foarte spatios si bine compartimentat. Acest apartament se vinde partial mobilat si utilat  la pretul de 43500 negociabil.

apartament cu 3 camere decomandate la mansarda in

Apartament cu 3 camere in zona Piata Rahovei - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 69 m2.
Mansarda / 5 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 155328 | actualizat acum 4 ani si 7 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 43.500 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
43.500 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Ce poti face daca ai un credit mai vechi de doi ani...

    … dobanzile au scazut considerabil in ultima vreme. Daca ai un credit mai vechi de doi ani, o analiza a contractului semnat de tine iar apoi rezultatul comparat cu dobanzile practicate in prezent [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:34:28
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Vanzare 43.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155328 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Floricu Marian
Actualizata: acum 4 ani si 7 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 859 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 131 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 24.09.2013 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei