Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Piata Mihai Viteazul Ploiesti. Calculator rate credit apartament 51.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Piata Mihai Viteazul - Ploiesti, Prahova
Nov 22, 2011 Nov 22, 2011 GN01283 Vanzare apartament 3 camere in Ploiesti, zona Piata Mihai Viteazul, Sc 78 mp, Su 65 mp, cf 1 decomandat, situat la etajul 5 intr-un bloc cu structutra P+10E, construit in 1986 din cadre de beton, pereti placi prefabricate de beton, dublati cu BCA, drept pentru care are, conform certificatului energetic, clasa energetica B. Este orientat N-V, cu vedere pe trei laturi, ceea ce-i confera luminozitate si spatiozitate, are balcon de 8 mp dispus in semicerc, la dormitorul mare si balcon de 3 mp la sufragerie, baie si grup sanitar. Nu are imbunatatiri, dotarile fiind cele existente de la renovarea din 1990: gresie, faianta, parchet masiv, tamplarie de lemn, usa de lemn la intrare. Se recomanda pentru locuit, sediu de firma, etc. Zona este intens circulata auto si pietonal cu urmatoarele vecinatati: Supermarket Mega Image, Restaurant Caraiman, banci, magazine, statie pentru mijloace de transport in comun, farmacii, parcul Mihai Viteazul, etc. Are cadastru-intabulare si se prefera vanzare directa, prin credit ipotecar, mai putin credit Prima Casa. Pretul de vanzare este oferta speciala: 51000 euro, usor negociabil. Pentru detalii contactati-ne la tel 0733380122.

Urgent-Vanzare apartament 3 camere in Ploiesti-P-ta Mihai Viteazul

Apartament cu 3 camere in zona Piata Mihai Viteazul - Ploiesti, Prahova

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 65 m2 Nemobilat.
Etajul 5 / 10 etaje, 2 balcoane, 2 grupuri sanitare.
Constructie din Beton, perioada 1967 - 1987.
ID: 93051 | adaugat acum 10 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 51.000 € neg.
  • (653 € / m2)
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
51.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 51.000 € neg.
  • (653 € / m2)
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 93051 Agentia: Force Imob (II Neagu Gabriela Gergeta) Nume: Gabriela Neagu
Actualizata: acum 10 ani si 8 luni Judet: Prahova, Ploiesti Telefon: vezi numarul
Listata de: 21956 ori Manager: Gabriela Neagu Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 517 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 2 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 22.11.2011 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 01.08.2011 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliare