Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Micro 4 Targoviste. Calculator rate credit apartament 44.300 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Micro 4 - Targoviste, Dambovita
Dec 06, 2010 Dec 06, 2010 GLX411202 Vanzare apartament 3 camere in Targoviste - micro 4. Apartamentul se afla la etajul 6 al unui bloc de 10 nivele dotat cu interfon, lift si acoperis, situat intr-o zona linistita a orasului, in apropierea Magazinului Diana, a Salii Sporturilor si a Cofetariei Dieta. Imobilul este renovat si modificat intr-un stil practic si estetic, beneficiind de multiple imbunatatiri, din care enumeram: -centrala termica proprie. -contorizare totala. -gresie si faianta. -izolatie termica la peretii exteriori. -geamuri termopan cu tamplarie PVC. Privelistea poate fi admirata de pe un belcon generos, cu dubla intrare (la bucatarie si din sufragerie) inchis in termopan cu tamplarie PVC. Mentionam ca apartamentul se vinde cu mobila existenta. Avand in vedere suprafata utila de 75 mp. , pretul de 44.300 - NEGOCIABIL, recomanda acest imobil ca o excelenta achizitie. Aceasta oferta apartine Companiei GalaxyImob, contact NON-STOP.

Apartament cu 3 camere in zona Micro 4 - Targoviste, Dambovita

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 75 m2.
Etajul 6, 1 grup sanitar.
ID: 36294 | adaugat acum 8 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Vanzare 44.300 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
44.300 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

 • Impozitul pe chirii

   

  Ce trebuie să faceţi dacă aţi avut venituri din închirieri

   
  Veniturile obţinute din închirierea unei [...]

  Postata de Decebal Mureşan din Constanta pe 18.04.2013 19:47:03
  0 comentarii comenteaza si tu
 • Vanzare 44.300 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 36294 Agentia: Galaxy Imob Grup S.R.L. Nume: Galaxy Imob
Actualizata: acum 8 ani si 1 luna Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 190 ori Manager: Galaxy Imob Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 642 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 153 Articole: 3; Comentarii:
Listata initial în: 06.12.2010 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 06.01.2009 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliare