Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Grivitei Brasov. Calculator rate credit apartament 65.900 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Grivitei - Brasov
Jan 03, 2017 Jan 03, 2017 Saturn Imob va propune un Apartament de 3 camere la Vanzare , situat in zona Grivitei, reper Condor , intr-un imobil construit in anii 1979. Apartamentul este confort 1 Decomandat, structura cadre de beton ,etaj 10 din 10, avand o suprafata utila de 75 mp ,cu o suprafata totala de 80 mp . Apartamentul descris este compus din : 3 camere din care : Living , 2 dormitoare, 1 bucatarie , 2 grupuri sanitare ( baia de servici este modificara in spatiu de depozitare , dar s-a pastrat reteaua de conducte putand fi repusa in functiune daca se doreste ), 1 balcon de 8 mp , boxa la subsolul blocului , 2 locuri de parcare . Apartamentul este izolat, insorit, aer conditionat, 2 locuri parcare, 2 bai, bucatarie mare, beci, parchet de fag, instalatie electrica cupru-becuri led, instalatia sanitara schimbata. Apartamentul se vinde mobilat si utilat complet ( mai putin televizoarele )si are ca si inbunatatiri : calorifere: aluminiu; ferestre: termopan;aer conditionat ; incalzire: centrala proprie; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal, metal Imobilul este situat in apropiere de centre comerciale, statie RATB, scoli, gradinita. Pretul acestei proprietati este de 66000 euro nemobilat si 69000 euro mobilat complet . ID intern: 3643.

apartament 3 camere decomandate mobilat utilat zon

Apartament cu 3 camere in zona Grivitei - Brasov

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 75 m2.
Etajul 10 / 10 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 196045 | actualizat acum 3 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 65.900 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
65.900 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Legat de dobanda bancara fixa ...

    ... Dobanda fixa este recomandata pe termen scurt. Astfel rata lunara nu se va modifica, chiar daca dobanzile de pe piata bancara se modifica in mod constant. Totusi, bancile au introdus o clauza in [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:40:28
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Vanzare 65.900 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 196045 Agentia: Sc Saturn Imob Glx Grup Srl Nume: David Iulian
Actualizata: acum 3 ani si 1 luna Judet: Brasov Telefon: vezi numarul
Listata de: 1117 ori Manager: Iulian C. David Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 287 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 22 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 15.09.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 06.08.2016 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei