Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Compa Sibiu. Calculator rate credit apartament 19.900 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Compa - Sibiu
May 11, 2016 May 11, 2016 Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare zona Lazaret in Sibiu, cu o suprafata totala de 87 mp si utila de 74 mp, situat la etajul 5 din 5 al unui imobil cu termosistem la exterior si interfon la intrarea in scara blocului. Apartamentul este foarte spatios si luminos putand fi compartimentat dupa dorintele fiecarui client, iar stadiul de predare este semifinisat cu sape de egalizare turnate, pereti tencuiti pregatiti de zugraveala, geamuri termopan cu tamplarie PVC, usa metalica antiefractie la intrarea in apartament. Locuinta detine toate utilitatile necesare amenajarii finale cum ar fi gaz, apa, curent electric, canalizare, iar ca si imbunatatiri detine geamuri termopan cu tamplarie PVC, usa metalica la intrare, compartimentare cu placi din gips-carton la cel de al doilea nivel. Imobilul se afla pe o strada asfaltata si iluminata, in apropiere de statii pentru mijloacele de transport in comun, statii de taxi, scoala, gradinita, magazin. Pretul de achizitie al locuintei este de doar 19900 euro negociabil.

apartament 3 camere la pret special zona lazaret i

Apartament cu 3 camere in zona Compa - Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 74 m2.
Mansarda / 5 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 155434 | actualizat acum 2 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 19.900 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
19.900 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Legat de dobanda bancara variabila ...

    ... Dobanda variabila este sensibila la fluctuatiile pietei. Acest tip de dobanda se modifica periodic, in urma calculului realizat dupa o formula stabilita si mentionata in contractul de credit. [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:41:32
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Vanzare 19.900 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155434 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Codorean Raluca
Actualizata: acum 2 ani si 11 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 1725 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 169 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 11.03.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei