Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Cetate Alba Iulia. Calculator rate credit apartament 49.500 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Cetate - Alba Iulia, Alba
Feb 06, 2017 Feb 06, 2017 Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Alba Iulia zona Stadion, cu o suprafata totala de 78 mp, situat la etajul 4 al unui imobil cu 4 etaje si termoizolatie la exterior. Locuinta este foarte spatioasa, curata si bine compartimentata astfel: la intrare un hol generos prevazut cu o debara cu usi glisante din PVC, o bucatarie deschisa aerisita cu trecere la balconul inchis, un living foarte luminos si o baie. Tot din hol se face accesul la o camera de studiu, un dormitor, o debara si cea de a doua baie. Apartamentul dispune de numeroase imbunatatiri cum ar fi: ferestre din PVC cu geam termopan, usi la interior din tamplarie PVC, usa metalica la intrare, balcon inchis cu tamplarie PVC, pivnita la subsolul blocului, centrala termica proprie, calorifere din fonta in dormitoare, parchet laminat, gresie si faianta in bai. Ca dotari suplimentare locuinta este cablata la sistemul de televiziune digitala cat si la Internet cu Wi-Fi. Imobilul se afla intr-o zona buna, detine 2 locuri de parcare si este foarte aproape de institutii de invatamant, mijloace de transport in comun, centre de alimentatie renumite, zone de agrement si alte puncte de interes public. Apartamentul se vinde nemobilat la pretul de 49500 euro usor negociabil, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar.

apartament cu 3 camere in alba iulia zona stadion

Apartament cu 3 camere in zona Cetate - Alba Iulia, Alba

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 65 m2.
Etajul 4 / 4 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 199424 | actualizat acum 3 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 49.500 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
49.500 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Legat de dobanda bancara fixa ...

    ... Dobanda fixa este recomandata pe termen scurt. Astfel rata lunara nu se va modifica, chiar daca dobanzile de pe piata bancara se modifica in mod constant. Totusi, bancile au introdus o clauza in [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:40:28
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Vanzare 49.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 199424 Agentia: Sc Taboo Profesional Srl Nume: Codorean Raluca
Actualizata: acum 3 ani si 8 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 469 ori Manager: Taboo Imobiliare Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1053 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 26.08.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei