Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Centru Navodari. Calculator rate credit apartament 62.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Centru - Navodari, Constanta
Apr 13, 2010 Apr 13, 2010 Navodari apartament 3 camere transformat in 2 camere, constructie 1992, decomandat confort maxim, etajul 1/8, zona ,0\' centru, vedere stradala, modificari interioare, imbunatatiri de actualitate, gresie, faianta, parchet, usa metalica, tamplarie PVC, 2 balcoane, se vinde mobilat si utilat, (fara aparatura electronica si electrocasnica), ideal apartament de vacanta, de protocol, cadastru, intabulare. Pret 62000 euro negociabil usor Tel; 0761671149, 0723335971

Apartament cu 3 camere in zona Centru - Navodari, Constanta

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 70 m2 Mobilat, mobilier modest.
Etajul 1 / 8 etaje, 2 balcoane, 1 grup sanitar.
Constructie din BCA, perioada 1987 - 1997.
ID: 27788 | adaugat acum 12 ani si 7 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 62.000 € neg.
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
62.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Legat de dobanda bancara variabila ...

    ... Dobanda variabila este sensibila la fluctuatiile pietei. Acest tip de dobanda se modifica periodic, in urma calculului realizat dupa o formula stabilita si mentionata in contractul de credit. [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:41:32
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Vanzare 62.000 € neg.
Date despre anunt Date despre agent
Proprietatea are ID: 27788 Nume: Ionel
Actualizata: acum 12 ani si 7 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 71 ori Oferte în portofoliu: 6
Vizualizata de: 648 ori Contacteaza agentul
Istoric pret: nu sunt modificari de pret
Listata initial în: 13.04.2010

Etichete imobiliare