Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Baneasa Bucuresti. Calculator rate credit apartament 125.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Baneasa - Bucuresti
Jan 18, 2011 Jan 18, 2011 DRK010104 Vanzare apartament 3 camere Apartamentul este situat in aproprierea Gradinii Zoologice. Este un apartament open space, confort I, cu o suprafata de 128 de mp. Se afla la etajul 1 din 3 cu regim de inaltime s+p+3. Blocul este construit cu caramida poroterm si este izolat cu un strat de 10 cm de polistiren. Tencuiala este clasica fara rigips. Apartamentul este constructie noua 2010 si are ca imbunatatiri urmatoarele:Gresie, Faianta, Parchet, Termopan, Usa metalica, Geamul este de tip reflex, terasa placata cu granit, terasa imprejmuieste toate camerele, alarma. In pretul apartamentului este inclus si un loc de parcare subteran. Zona in care este situat apartamentul este o zona verde, in aproprierea Gradinii Zoologice. Acces imediat la Mall Baneasa. Pretul de vanzare este de 125.000 euro

vanzare apartament 3 camere Baneasa

Apartament cu 3 camere in zona Baneasa - Bucuresti

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 128 m2.
Etajul 1 / 3 etaje, 3 balcoane, 2 grupuri sanitare.
ID: 49470 | actualizat acum 10 ani si 9 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 125.000 €
  • (976 € / m2)
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
125.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 125.000 €
  • (976 € / m2)
Date despre anunt Date despre agent
Proprietatea are ID: 49470 Nume: Popescu Alexandru
Actualizata: acum 10 ani si 9 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 47 ori Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1841 ori Contacteaza agentul
Istoric pret: 2 modificari de pret
Listata initial în: 18.01.2011