Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Avantgarden Brasov. Calculator rate credit apartament 92.500 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Avantgarden - Brasov
Jan 03, 2017 Jan 03, 2017 Saturn Imob va propune spre achizitie un apartament deosebit de 3 camere decomandat, pozitionat in Cartierul Avantgarden 1 la etajul 3 dintr-un bloc linistit de 4 nivele prevazut cu lift. Imobilul este structurat astfel: 1 hol, 1 living - 21.4 mp, 2 dormitoare mari - unul de 20.6 m iar celalalt de 16.7 mp, 2 grupuri sanitare ( unul cu cada si unul cu cabina de dus), 1 bucatarie si 2 terasa mari, de 8 mp si 15, 3 mp. Apartamentul este dotat cu centrala termica de apartament, ferestre cu geam termopan, gresie, faianta, parchet, usa metalica, interfon. Imobilul dispune de multa lumina, pozitie privilegiata catre Sud, insorit si cu vedere catre Tampa. Multe spatii verzi imprejur, toate facilitatile la indemana, magazin Penny Market, Billa, farmacie, restaurant,gradinita, scoala, statie mijloace de transport in comun,paza. Suplimentar loc de parcare si boxa suplimentara.. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta NON STOP.

apartament 3 camere, avantgarden 1, et 3/4, teras

Apartament cu 3 camere in zona Avantgarden - Brasov

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 88 m2.
Etajul 3 / 4 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 195996 | actualizat acum 3 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 92.500 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
92.500 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Legat de dobanda bancara fixa ...

    ... Dobanda fixa este recomandata pe termen scurt. Astfel rata lunara nu se va modifica, chiar daca dobanzile de pe piata bancara se modifica in mod constant. Totusi, bancile au introdus o clauza in [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:40:28
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Vanzare 92.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 195996 Agentia: Sc Saturn Imob Glx Grup Srl Nume: Florescu Daniel
Actualizata: acum 3 ani si 1 luna Judet: Brasov Telefon: vezi numarul
Listata de: 398 ori Manager: Iulian C. David Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 335 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 22 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 31.01.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 06.08.2016 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei