Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Ampoi 2 Alba Iulia. Calculator rate credit apartament 51.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Ampoi 2 - Alba Iulia, Alba
Apr 12, 2017 Apr 12, 2017 Apartament de vanzare cu 3 camere decomandate in Alba Iulia cartierul Ampoi II, situat la etajul intermediar 3 al unui imobil cu 4 etaje prevazut cu izolatie termica pe exterior. Locuinta este foarte bine compartimentata, structurata astfel: la intrare un hol spatios si luminos iar in partea stanga avem un living generos cu deschidere la balconul inchis, o bucatarie luminoasa cu geam de aerisire, un dormitor spatios iar langa acesta o baie prevazuta cu geam de aerisire, iar cel de al 2-lea dormitor situat langa o baie de servici. Apartamentul dispune de numeroase imbunatatiri cum ar fi: izolatie termica pe exterior, ferestre din PVC cu geam termopan, usa metalica la intrare, interfon, spoturi luminoase pe tavan in living, parchet laminat in dormitoare si living, calorifere din otel cu instalatie din cupru, balcon inchis din tamplarie PVC cu geam termopan, centrala termica proprie. Locuinta se afla intr-o zona buna de blocuri, curata si linistita, foarte aproape de un liceu, o scoala, puncte de alimentatie cunoscute in oras, farmacii, benzinarii, statii pentru mijloacele de transport in comun si alte zone de interes public. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat la pretul de 51000 euro, negociabil, se poate achizitiona si prin Credit Bancar sau programul Prima Casa.

apartament cu 3 camere in alba iulia zona ampoi ii

Apartament cu 3 camere in zona Ampoi 2 - Alba Iulia, Alba

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 65 m2.
Etajul 3 / 4 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 199609 | actualizat acum 3 ani si 6 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 51.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
51.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Legat de dobanda bancara variabila ...

    ... Dobanda variabila este sensibila la fluctuatiile pietei. Acest tip de dobanda se modifica periodic, in urma calculului realizat dupa o formula stabilita si mentionata in contractul de credit. [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:41:32
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Vanzare 51.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 199609 Agentia: Sc Taboo Profesional Srl Nume: Codorean Raluca
Actualizata: acum 3 ani si 6 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 846 ori Manager: Taboo Imobiliare Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1224 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 21.09.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei