Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Sibiu. Calculator rate credit apartament 79.800 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in Sibiu
Jul 23, 2015 Jul 23, 2015 Apartament cu 3 camere decomandate in centrul vechi al Sibiului, la doar 2 minute de Piata Mare, zona Arhivelor, pretabil pentru locuinta sau spatiu birouri. Imobilul este construit in anul 1943, cu o suprafata utila de 98 mp impartita astfel: 2 camere cu o suprafata 19 mp fiecare, o sufragerie cu o suprafata 23 mp, bucatarie cu o suprafata de 13,5 mp, 2 bai cu o suprafata de 6,3 mp, terasa de 6 mp. Locuinta are exclusivitate pe 4 / 5 din podul pregatit de mansardare ( sunt trase: apa, curentul si canalizarea), dispunand de o pivnita cu o suprafata de 8 mp, 100 mp de teren si garaj. Apartamentul dispune de urmatoarele imbunatatiri precum usa de lemn la intrare, gresie, faianta, 2 sobe de treracota pentru incalzire, usi de lemn la interior, tamplarie PVC cu geam termopan in partea din spate a imobilului, tamplarie dubla cu geam normal in partea din fata, parchet din lemn masiv. Apartamentul se poate achizitiona la pretul de 79800 euro negociabil.

apartament in sibiu 3 camere zona centru istoric

Apartament cu 3 camere in Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 98 m2.
Etajul 2 / 2 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 155467 | actualizat acum 3 ani si 9 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 79.800 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
79.800 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Ce este Centrala Riscurilor Bancare (CRB) ?

    ... Centrala Riscurilor Bancare (CRB) reprezintă o baza de date administrata de BNR in care institutiile de credit isi pun la dispozitie in mod reciproc informatii ce contin datele de identificare [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:42:24
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Vanzare 79.800 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155467 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Floricu Marian
Actualizata: acum 3 ani si 9 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 1155 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 139 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 11.12.2013 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei