Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Sibiu. Calculator rate credit apartament 34.500 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in Sibiu
Aug 27, 2014 Aug 27, 2014 Apartament cu 3 camere semidecomandate tip mansarda de vanzare in Sibiu zona Nicolae Iorga, structurat la primul nivel cu un hol, bucatarie, living spatios si baie cu cada, iar la nivelul superior sunt 2 camere decomandate. Apartamentul este spatios avand suprafata utila de 70 mp si este calduros fiind izolat termic pe exterior. Bucataria este mobilata si utilata cu tot ce este nevoie respectiv, frigider, aragaz, cuptor cu microunde, masa cu 4 scaune, iar masina de spalat rufe este situata in baie. Imobilul este situat in zona cu magazine, banci, scoli si statii de autobuz.

apartament 3 camere la mansarda in sibiu zona nico

Apartament cu 3 camere in Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 70 m2.
Mansarda / 6 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 155279 | actualizat acum 4 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 34.500 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
34.500 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 34.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155279 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Oana Lucian
Actualizata: acum 4 ani si 8 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 1157 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 126 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 12.08.2013 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei