Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Sibiu. Calculator rate credit apartament 108.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in Sibiu
Jul 08, 2016 Jul 08, 2016 Apartament cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona ultracentrala cu o suprafata totala de 120 mp situat la parterul inalt al unui imobil cu un singur etaj si doar 1 apartament pe palier, construit la inceputul anilor 1920 si renovat in totalitate in anul 2006 aflat la doar 2 minute mers pe jos fata de Piata Mare a orasului. Apartamentul este foarte spatios si compartimentat compus din 2 dormitoare decomandate, o sufragerie generoasa, o bucatarie complet mobilata si utilata(aragaz, frigider, masina de spalat rufe), o baie cu cada iar ca spatii de depozitare va stau la dispozitie pivnita de 20 mp de la subsolul casei si podul. Acest apartament a fost renovat in totalitate in anul 2011 si are imbunatatirile si utilitatile necesare acestui tip de imobil gresie, faianta, parchet din lemn masiv de stejar, centrala proprie si calorifere de otel, apometre, contor de gaz, usi de lemn la interior si usa de termopan cu tamplarie PVC la intrare. Puteti achizitiona acest apartament partial mobilat la pretul de 108.000 euro negociabil.

apartament 3 camere decomandate in sibiu zona ultr

Apartament cu 3 camere in Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 95 m2.
Parter / 1 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 155229 | actualizat acum 2 ani si 9 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 108.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
108.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 108.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155229 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Sin Daniel
Actualizata: acum 2 ani si 9 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 1233 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 164 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 02.05.2013 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei