Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Selimbar Sibiu. Calculator rate credit apartament 39.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in Selimbar, Sibiu
Aug 30, 2015 Aug 30, 2015 Apartament de vanzare cu 3 camere decomandate in Selimbar judetul Sibiu zona Brana aflat intr-un imobil constructie noua finalizat in 2014, suprafata totala 85 mp, comfort 1. Acesta se vinde la stadiul de finisare la cheie in exterior si semifinisat in interior avand multiple imbunatatiri: curte privata cu loc de parcare inclus in pretul imobilui, izolatie termica si fonica exterioara de 8 cm, tigla Bramac, usa metalica la intrare, tamplarie pvc cu geam termopan Salamder, utilitati (apa, curent, gaz, canalizare ), cadastru, intabulare. Imobilul se preda la stadiul de gri avansat cu sapa autonivelata, peretii pregatiti pentru zugravit si centrala termica cu calorifere. Pretul de vanzare al acestui apartament este de 39000 euro negociabil si COMISON 0% LA CUMPARATOR.

apartament cu 3 camere in selimbar cu comision 0%

Apartament cu 3 camere in Selimbar, Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 80 m2.
Etajul 2 / 2 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 155507 | actualizat acum 4 ani si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 39.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
39.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 39.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155507 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Codorean Raluca
Actualizata: acum 4 ani si 5 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 1214 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 215 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 13.01.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei