Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Selimbar Sibiu. Calculator rate credit apartament 59.900 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in Selimbar, Sibiu
Jun 18, 2014 Jun 18, 2014 Apartament la vila cu 3 camere decomandat de vanzare, in Sibiu zona Selimbar, aflat la etajul 1 din 2 al unui imobil construit in anul 2008, cu izolatie termica la exterior, interfon, acoperis. Proprietatea are o suprafata utila de 100 mp si o suprafat totala de 125 mp, fiind dispusa astfel: hol, bucatarie, 2 camere, o sufragerie spatioasa, un balcon cu o suprafata de 6 mp, o terasa de 9 mp si parcare propie in fata imobilului. Acesta este utilat cu mobila realizata la comanada, exact pe dimensiunile apartamentului si este dotat cu: gresie, faianta, parchet laminat, usa de metal la intrare, usi de sticla si lemn la interior, centrala propie. Apartamentul se vinde total utilat si mobilat la pretul de 59900 usor negociabil.

apartament in sibiu 3 camere decomandat zona seli

Apartament cu 3 camere in Selimbar, Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 100 m2.
Parter / 2 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 155457 | actualizat acum 4 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 59.900 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
59.900 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 59.900 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155457 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Floricu Marian
Actualizata: acum 4 ani si 10 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 585 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 93 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 04.12.2013 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei