Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Selimbar Sibiu. Calculator rate credit apartament 41.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in Selimbar, Sibiu
Nov 10, 2015 Nov 10, 2015 Apartament de vanzare in Selimbar judetul Sibiu, cu 3 camere decomandate, cu o suprafata utila de 70 mp situat la parterul inalt al unui imobil cu 3 etaje, care este izolat termic si fonic la exterior dotat cu interfon, senzori de iluminare pe casa scarilor, usa intrare din PVC cu geam termopan. Acest apartament este compus din bucatarie spatioasa cu loc de luat masa si cu acces la balcon ( acest balcon are o suprafata de 16 mp in care se poate amenaja bucataria), 2 dormitoare si o baie cu cada si geam de aerisire. Acest imobil a fost construit in anul 2005 din caramida cu plansee si stalpi din beton. Apartamentul nu a fost locuit pana in acest moment si dispune de imbunatatiri si modernizari precum parchet de lemn de o calitate superioara in bucatarie si camere, in baie cu marmura, granit si cada jacuzzi, usi la interior din lemn masiv de culoare mahon cu tocuri reglabile, centrala proprie, geamuri termopane, instalatia de iluminare cu potentiometru pentru fiecare incapere. Apartamentul se vinde la pretul de 41.000 euro negociabil.

apartament in selimbar 3 camere decomandate zona b

Apartament cu 3 camere in Selimbar, Sibiu

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 70 m2.
Parter / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 155423 | actualizat acum 3 ani si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 41.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
41.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 41.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155423 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Floricu Marian
Actualizata: acum 3 ani si 5 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 1347 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 197 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 28.09.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei