Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 3 camere Onesti Bacau. Calculator rate credit apartament 41.800 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in Onesti, Bacau
Jul 16, 2009 Jul 16, 2009 Vand apartament 3 camere, decomandat situat in zona de jos, Onesti,Strada Buciumului 2B, ET.2.Pret negociabil. Relatii la telefon 0722562967 - Mihai
Oferta fata poza

Apartament cu 3 camere in Onesti, Bacau

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 80 m2 Nemobilat.
Etajul 2 / 4 etaje, 1 balcon, 2 grupuri sanitare.
Constructie din Beton.
ID: 10151 | adaugat acum 13 ani si 4 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 41.800 € neg.
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
41.800 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 41.800 € neg.
Date despre anunt Date despre proprietar
Proprietatea are ID: 10151 Nume: Mihai
Actualizata: acum 13 ani si 4 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 220 ori Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 605 ori Contacteaza proprietarul
Istoric pret: nu sunt modificari de pret
Listata initial în: 16.07.2009