Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 2 camere Cotroceni Bucuresti. Calculator rate credit apartament 72.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Cotroceni - Bucuresti
Feb 08, 2013 Feb 08, 2013 Apartament 2 camere Cotroceni se afla localizat la parterul unei cladiri cu iz istoric, pe strada Dr. Joseph Lister, in imediata apropiere a statiei de metrou Eroilor. Apartament 2 camere Cotroceni are 58 mp, fara imbunatatiri, 2 balcoane, parchet din lemn masiv, centrala proprie, contorizare separata pentru gaze. Proprietatea dispune de curte interioara de aproximativ 100 mp, cu flori si pomi fructiferi, fiind spatiul ideal pentru petrecerea timpului liber, intalnirea cu prietenii la un gratar, ori savurarea unei cesti de cafea, dimineata pe racoare in miros de flori si triluri de pasarele. Pentru detalii complete accesati: http://www.remax.ro/440321009-116

Vanzare apartament 2 camere Cotroceni

Apartament cu 2 camere in zona Cotroceni - Bucuresti

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort Lux, suprafata utila 58 m2 Nemobilat.
Parter / 1 etaje, 2 balcoane, 1 grup sanitar.
Constructie din Caramida, perioada mai vechi de 1967.
ID: 117048 | actualizat acum 6 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
Comision agentie
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
72.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

Date despre anunt Date despre agent
Proprietatea are ID: 117048 Nume: George M Dobre
Actualizata: acum 6 ani si 2 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 5746 ori Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 418 ori Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: 1 modificare de pret Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 11.01.2013 Intrebari 0; Raspunsuri:
Contacteaza agentul
Pagina personala a agentului

Etichete imobiliareOferte similare

  • de vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat,  confort lux in bucuresti
    Militari, Bucuresti. Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort Lux, suprafata utila 53.9 m2.
    57.000 € de vanzare