Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 2 camere Vitan Bucuresti. Calculator rate credit apartament 38.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Vitan - Bucuresti
Jul 05, 2011 Jul 05, 2011 Apartamentul de doua camere,renovat, este amplasat intr-un bloc de locuinte cu pozitionare stradala, construit in 1980 in cartierul Vitan, si este disponibil spre vanzare la un pret avantajos, care nu va necesita investitii imediate in modernizari. Proprietatea este bine intretinuta si se afla intr-o zona cu acces usor la Vitan Real, institutii de invatamant si mijloace de transport in comun. Acest apartament de 2 camere din cartierul Dristor se adreseaza in primul rand persoanelor active care cauta sa beneficieze de avantajele pe care le confera un cartier dinamic.Desi necesita mici investitii pentru renovare, locuinta va arata in final exact asa cum va doriti.. Oferta reprezentata de consilierul imobiliar Daniel Constantin.

Apartament 2 camere

Apartament cu 2 camere in zona Vitan - Bucuresti

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 2, suprafata utila 36 m2.
Parter / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 55118 | actualizat acum 11 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
38.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 55118 Agentia: Exclusive Property Real Estate Nume: Daniel Constantin
Actualizata: acum 11 ani si 1 luna Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 1739 ori Manager: Bogdan Ionescu Oferte în portofoliu: 1
Vizualizata de: 1379 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: 7 modificari de pret Numar agenti: 35 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 16.05.2011 Oferte în portofoliu: 10 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 02.18.2011 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei