Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 2 camere Terezian Sibiu. Calculator rate credit apartament 29.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Terezian - Sibiu
Jun 27, 2014 Jun 27, 2014 Apartament cu 2 camere de vanzare situat la mansarda, in zona Terezian in spatele salii de nunti Belissima, acest imobil este dispus pe 2 nivele, in partea inferioara al acestei constructii se afla bucataria cu living open space si baie, in partea superioara a imobilului exista un dormitor spatios si foarte luminos. Imobilul se vinde la stadiul de finisat la cheie si dispune de toate imbunatatirile, cum ar fi: gresie, fainata, parchet, usi interioare din lemn, tamplarie PVC cu geam termopan, usa matalica la intrare, centrala termica proprie, calorifere, scara de acces in partea superioara din fier, izolatie termica si fonica exterioara, usa metalica la intrare si interfon. Pretul de vanzare al acestui imobil este de 29000 euro, se accepta atat programul prima casa cat si schimburi imobiliare.

apartament cu 2 camere in sibiu zona terezian fini

Apartament cu 2 camere in zona Terezian - Sibiu

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 2, suprafata utila 66 m2.
Mansarda / 5 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 155480 | actualizat acum 4 ani si 9 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 29.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
29.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Ce este Centrala Riscurilor Bancare (CRB) ?

    ... Centrala Riscurilor Bancare (CRB) reprezintă o baza de date administrata de BNR in care institutiile de credit isi pun la dispozitie in mod reciproc informatii ce contin datele de identificare [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:42:24
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Vanzare 29.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155480 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Cristea Tudor
Actualizata: acum 4 ani si 9 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 847 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 89 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 08.01.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei