Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 2 camere Lucian Blaga Sebes. Calculator rate credit apartament 35.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Lucian Blaga - Sebes, Alba
Jan 05, 2017 Jan 05, 2017 Apartament cu 2 camere de vanzare in Sebes judetul Alba, zona centrala, aflat intr-o casa saseasca veche din centrul istoric. Imobilul aflat la etajul 1 renovat in anul 2000 in suprafata de 83 mp utili, este compus din 2 camere, bucatarie inchisa, baie cu cada si geam de aerisire, pivnita cu bolta, camera pentru depozitare si terasa de aproximativ 15 mp. Apartamentul dispune de toate utilitatile: gaz, curent, apa, canalizare si de urmatoarele imbunatatiri precum gresie, faianta, parchet, zugraveli in lavabil, usa la intrare de lemn, geamuri de lemn, incalzirea se face cu ajutorul sobelor care se pot folosi atat cu gaz cat si cu lemne. Atat fatada cat si interiorul apartamentului au o arhitectura deosebita de la mijlocul secolului 18. In apropiere sunt spatii comerciale, scoli, biserici, primaria orasului, restaurant, cafenele, farmacii, banci etc. Acesta este pretabil pentru birouri notariale, cabinet medical etc. Apartamentul se vinde la pretul de 35000 euro.

apartament cu 2 camere in centrul sebesului judetu

Apartament cu 2 camere in zona Lucian Blaga - Sebes, Alba

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 83 m2.
Etajul 1 / 1 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 165032 | actualizat acum 3 ani si 9 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 35.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
35.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Cumpar sau mai astept?

    Decizia de cumparare a unei locuinte este cea mai serioasa decizie din viata unei persoane. Pentru ca aceasta decizie urmeaza sa se reflecte in bugetul personal pentru  urmatorii 30 de ani [...]

    Postata de Raluca Dobre din Bucuresti pe 19.08.2010 21:15:04
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Vanzare 35.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 165032 Agentia: Sc Taboo Profesional Srl Nume: Iosif Cosmin
Actualizata: acum 3 ani si 9 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 1718 ori Manager: Taboo Imobiliare Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1410 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 19.12.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei