Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 2 camere Cetate Alba Iulia. Calculator rate credit apartament 40.500 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Cetate - Alba Iulia, Alba
Dec 05, 2016 Dec 05, 2016 Apartament de vanzare cu 2 camere in Alba Iulia, zona Cetate, situat la etajul 4 al unui imobil cu 4 etaje, cu o suprafata totala de 57 mp si utila de 47 mp. Locuinta este structurata astfel: hol generos si luminos care face trecerea intr-o bucatarie deschisa si luminoasa, mobilata si utilata cu aragaz, frigider, cuptor cu acces la un balcon inchis, un living spatios mobilat, o baie prevazuta cu geam de aerisire si un dormitor luminos. Acesta dispune de numeroase imbunatatiri cum ar fi: izolatie termica la exterior, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet laminat si parchet lamelar din lemn, usa metalica la intrare, interfon, centrala termica proprie, internet cu Wi-Fi precum si Televiziune Digitala. Imobilul in care este situat apartamentul se afla intr-o zona buna, linistita, in apropiere de scoli, gradinite, licee, benzinarii, puncte de alimentatie renumite, farmacii, banci, zone de agrement si alte puncte de interes public. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat la pretul de 40500 euro, negociabil.

apartament cu 2 camere in alba iulia zona cetate

Apartament cu 2 camere in zona Cetate - Alba Iulia, Alba

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 47 m2.
Etajul 4 / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 199432 | actualizat acum 3 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 40.500 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
40.500 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 40.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 199432 Agentia: Sc Taboo Profesional Srl Nume: Codorean Raluca
Actualizata: acum 3 ani si 10 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 529 ori Manager: Taboo Imobiliare Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 811 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 05.09.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei