Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 2 camere Barabant Alba Iulia. Calculator rate credit apartament 38.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Barabant - Alba Iulia, Alba
Mar 23, 2017 Mar 23, 2017 Apartament cu 2 camere semidecomandate de vanzare, in Alba Iulia zona Barabant, cu o suprafata totala de 56 mp, situat la etajul intermediar 1 din 4 al unui imobil construit din caramida in anul 1978 . Apartamentul este complet renovat in anul 2011si  beneficiaza de izolatie termica cu polistiren pe exterior. Locuinta are o suprafata utila de 50.87 mp, pivnita de 16 mp si este compusa dintr-un living modern foarte spatios si luminos, un dormitor cu aer conditionat, o bucatarie deschisa moderna, mobilata si utilata cu aragaz si frigider, o baie cocheta cu cada hidromasaj si geam de aerisire si un hol din care se face accesul in baie si dormitor. Apartamentul dispune de numeroase imbunatatiri precum centrala termica, finisaje de calitate, tavane din rigips, mobilier modern, dressing, calorifere din otel, usi de lemn la interior, geamuri termopan cu tamplarie din lemn, balcon inchis cu tamplarie PVC, gresie, faianta si parchet laminat. Imobilul se vinde partial mobilat si se afla intr-o zona linistita in apropierea magazinului Ambient, un hotel, o benzinarie si alte puncte de interes public. Pretul de vanzare al apartamentului este de 38.000 euro negociabil.

apartament cu 2 camere in alba iulia zona barabant

Apartament cu 2 camere in zona Barabant - Alba Iulia, Alba

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 47 m2.
Etajul 1 / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 198757 | actualizat acum 3 ani si 7 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Vanzare 38.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
38.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

 • Bugetul Personal

  Bugetul Personal - Cum sa arunci din barca orice greutate care scufunda barca si iti pune viata in pericol


  Cu cat costul vietii devine mai mare, raportat la veniturile lunare care [...]

  Postata de Finzoom din Bucuresti pe 06.11.2010 13:38:06
  2 comentarii comenteaza si tu
 • Vanzare 38.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 198757 Agentia: Sc Taboo Profesional Srl Nume: Codorean Raluca
Actualizata: acum 3 ani si 7 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 834 ori Manager: Taboo Imobiliare Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1237 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 28.07.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei