Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 2 camere Ampoi 2 Alba Iulia. Calculator rate credit apartament 40.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Ampoi 2 - Alba Iulia, Alba
Jan 06, 2017 Jan 06, 2017 Apartament de vanzare cu 2 camere, in Alba Iulia cartierul Ampoi II, cu o suprafata totala de 58 mp, situat la parterul unui bloc cu 4 etaje, se afla intr-o zona foarte linistita de blocuri. Locuinta este bine compartimentata, compusa din hol generos si luminos, o bucatarie aerisita cu iesire pe balconul de 7 mp, 2 domitoare spatioase prevazute cu izolatie pe interior, o baie cu geam de aerisire, este foarte curat si ingrijit, dispune de numeroase imbunatatiri cum ar fi: usa metalica la intrare, ferestre din PVC cu geam termopan, usi la interior din HDF, parchet laminat in dormitoare, centrala termica proprie, boxa la subsol sub toata suprafata apartamentului. Imobilul este pozitionat foarte aproape de o zona de recreere pentru copii, o scoala, un liceu, statii pentru mijloacele de transport in comun, banci, farmacii, benzinarii si alte puncte de interes public. Apartamentul se vinde liber de sarcini, partial mobilat, la pretul de 40000 euro, usor negociabil.

apartament cu 2 camere in alba iulia zona ampoi ii

Apartament cu 2 camere in zona Ampoi 2 - Alba Iulia, Alba

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 49 m2.
Parter / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 199447 | actualizat acum 3 ani si 9 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 40.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
40.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Legat de dobanda bancara variabila ...

    ... Dobanda variabila este sensibila la fluctuatiile pietei. Acest tip de dobanda se modifica periodic, in urma calculului realizat dupa o formula stabilita si mentionata in contractul de credit. [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:41:32
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Vanzare 40.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 199447 Agentia: Sc Taboo Profesional Srl Nume: Codorean Raluca
Actualizata: acum 3 ani si 9 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 469 ori Manager: Taboo Imobiliare Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 965 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 30.09.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei