Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 2 camere Timisoara Timis. Calculator rate credit apartament 40.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Timisoara, Timis
Aug 26, 2009 Aug 26, 2009 apartament de vanzare cu 2 camere, confort 1 , semidecomandat, proaspat renovat (gresie, faianta, laminat, termopane, tevi cupru, calorifere) in zona Iosefin. Apartamentul este la casa, deci aveti si loc de parcare sau gradina in fata apartamentului si mansarda aferenta. Apartamentul are 54 mp iar pretul este de 40000 euro.

Apartament cu 2 camere in Timisoara, Timis

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 54 m2 Semi-mobilat.
Parter, 1 grup sanitar.
ID: 13356 | adaugat acum 10 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 40.000 € neg.
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
40.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 40.000 € neg.
Date despre anunt Date despre proprietar Activitate
Proprietatea are ID: 13356 Nume: codrin xenia Articole (0)
Actualizata: acum 10 ani si 2 luni Telefon: vezi numarul Comentarii ()
Listata de: 217 ori Judet: Timis Intrebari (0)
Vizualizata de: 988 ori Oferte în portofoliu: 0 Raspunsuri ()
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Vezi intreg portofoliul de oferte
Listata initial în: 26.08.2009 Inscris pe TopEstate din: 08.26.2009
Contacteaza proprietarul
Proiecte promovate (0)