Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 2 camere Sibiu. Calculator rate credit apartament 85.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Sibiu
Jul 08, 2014 Jul 08, 2014 Va oferim spre vanzare un apartament la casa in Sibiu cu 2 camere intr-o zona linistita aproape de scolii, gradinite, facultati, banci, centru de afaceri, hoteluri si parcul Sub Arini. Apartamentul este situat la parterul inalt al unui imobil construit in anul 1945 avand o suprafata de 88mp utili impartiti astfel: sufragerie, dormitor, baie, wc de servici, hol, bucatarie, terasa, iar ca spatiu de depozitare va sta la dispozitie pivnita si cota parte din pod. Imobilul mai detine 150 mp teren si un garaj. Acest apartament are toate utilitatile necesare: gresie, faianta, parchet din lemn masiv, apometre, contor gaz, sobe de teracota, usi de lemn la interior si la intrare. Apartamentul necesita renovare si modernizare si se poate achizitiona la pretul de 85000 euro negociabil.

apartament 2 camere in sibiu zona scoala de inot

Apartament cu 2 camere in Sibiu

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 88 m2.
Parter / 2 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 155257 | actualizat acum 4 ani si 9 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 85.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
85.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 85.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155257 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Codorean Raluca
Actualizata: acum 4 ani si 9 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 703 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 83 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 12.06.2013 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei