Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 2 camere Selimbar Sibiu. Calculator rate credit apartament 24.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Selimbar, Sibiu
May 11, 2015 May 11, 2015 Apartament cu 2 camere de vanzare semidecomandat in Selimbar zona Triajului, amplasat la etajul intermediar 1 din 3, al unui imobil constructie noua anul 2012, ce are suprafata totala de 54 mp structurat foarte optim. Locuinta este compusa din living cu bucatarie de tip open space, un dormitor spatios, o baie cu geam de aerisire, un balcon inchis cu geam termopan, toate acestea pentru a va bucura de confortul necesar al caminului dumneavoastra. Dispune de numeroase imbunatatiri precum geamuri termopane cu tamplarie din PVC, parchet laminat, gresie, faianta, usa metalica la intrare si izolatie termica si fonica la exterior. Apartamentul este finisat complet, la cheie si se vinde la pretul de 24000 euro si poate achizitiona si prin programul Prima Casa.

apartament cu 2 camere in selimbar zona triajului

Apartament cu 2 camere in Selimbar, Sibiu

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 48 m2.
Etajul 1 / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 155296 | actualizat acum 3 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 24.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
24.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 24.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155296 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Mircea Alexandru
Actualizata: acum 3 ani si 11 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 1324 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 155 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 29.08.2013 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei