Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 2 camere Eforie Sud Constanta. Calculator rate credit apartament 39.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Eforie Sud, Constanta
Jul 13, 2010 Jul 13, 2010 URGENT!!! Vand apartament 2 camere in Eforie Sud, langa camping, aproape de plaja. Apartamentul este situat la etajul 2 in vila (an constructie 1997), cu vedere spre mare. Apartamentul este compus din 2 camere, bucatarie, hol, baie si balcon, cu suprafata de 52 mp. Finisajele sunt clasice. Loc de parcare in fata vilei. Ideal pentru investitie ( inchiriere pe perioada estivala).Pret 39.000 euro.
Oferta fata poza

Apartament cu 2 camere in Eforie Sud, Constanta

Apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 52 m2.
Etajul 2, 1 grup sanitar.
ID: 31851 | adaugat acum 9 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 39.000 € neg.
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
39.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Vanzare 39.000 € neg.
Date despre anunt Date despre proprietar
Proprietatea are ID: 31851 Nume: Ani
Actualizata: acum 9 ani si 10 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 76 ori Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 379 ori Contacteaza proprietarul
Istoric pret: nu sunt modificari de pret
Listata initial în: 13.07.2010