Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 2 camere Garii Brasov. Calculator rate credit apartament 33.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Garii - Brasov
Jun 28, 2013 Jun 28, 2013 Apartament cu doua camere, semidecomandat, situat la parter in bloc de 4 etaje, izolat termic, bine intretinut, amplasat in zona comerciala, destinatia acestuia poate fi atat rezidentiala cat si comerciala (sediu, birou). Cladirea si scara blocului sunt foarte bine intretinute. Amplasament favorabil activitatilor de birou, cu acces din bulevardul Garii si din parcarea aflata in curtea interioara. 2 Camere, O Baie Alte amenajari: Usa la intrare este metalica, parchet laminat in camere, gresie si faianta la baie si bucatarie, ferestre cu tamplarie PVC si geam termopan, centrala termica proprie. Suprafata utila: 50.00 mp

Apartament 2 camere Brasov

Apartament cu 2 camere in zona Garii - Brasov

Apartament cu 2 camere, semidecomandat-circular, confort 1, suprafata utila 50 m2.
Parter / 4 etaje, 1 grup sanitar.
Constructie din BCA.
ID: 133073 | actualizat acum 5 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
33.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Cand se aproba imprumutul ...

    … Cand se aproba imprumutul, banca incarca in contul beneficiarului creditului suma, iar banii, de regula, nu pot fi retrasi sub forma de numerar. Banii se transfera in contul curent al titularului [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:35:21
    0 comentarii comenteaza si tu
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 133073 Agentia: Priela Prest SRL Nume: Comsa Ciprian
Actualizata: acum 5 ani si 10 luni Judet: Covasna, Sfantu Gheorghe Telefon: vezi numarul
Listata de: 4812 ori Manager: Comsa Ciprian Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 262 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: 1 modificare de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 11.06.2013 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 02.04.2009 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliare