Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 2 camere Drumul Taberei Bucuresti. Calculator rate credit apartament 55.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Drumul Taberei - Bucuresti
Jul 19, 2011 Jul 19, 2011 JASP10157 VANZARE APARTAMENT 2 CAMERE CONFORT I DRUMUL TABEREI-COMPASULUI, amplasat pe o alee linistita, adiacenta din Bd. Timisoara, intr-un bloc inconjurat de spatii verzi si parculete amenajate. Se afla la etajul 1/10. Este circular, acum decomandat complet, intrucat usa de corespondenta dintre sufragerie si dormitor a fost desfiintata. Are circa 50 mp utili, plus balcon. Este frumos finisat, renovat, cu amenajari placute. Dispune de termopan, parchet laminat, gresie si faianta, aer conditionat, este contorizat cu apometre. Blocul are doua lifturi pe scara. Beneficiaza de cadastru si este intabulat. Se vinde la pretul de 55.000 euro.

JASP10157 VANZARE APARTAMENT 2 CAMERE CONFORT I DRUMUL TABEREI-COMPASULUI

Apartament cu 2 camere in zona Drumul Taberei - Bucuresti

Apartament cu 2 camere, semidecomandat-circular, confort 1, suprafata utila 50 m2.
Etajul 10 / 10 etaje, 1 balcon, 1 grup sanitar.
ID: 67104 | actualizat acum 7 ani si 7 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Vanzare 55.000 €
 • (1.100 € / m2)
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
55.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

 • Ce poti face daca ai un credit mai vechi de doi ani...

  … dobanzile au scazut considerabil in ultima vreme. Daca ai un credit mai vechi de doi ani, o analiza a contractului semnat de tine iar apoi rezultatul comparat cu dobanzile practicate in prezent [...]

  Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:34:28
  0 comentarii comenteaza si tu
 • Vanzare 55.000 €
 • (1.100 € / m2)
Date despre anunt Date despre agent
Proprietatea are ID: 67104 Nume: Beatrice Stan
Actualizata: acum 7 ani si 7 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 1521 ori Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 480 ori Contacteaza agentul
Istoric pret: 1 modificare de pret
Listata initial în: 19.07.2011