Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe x

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 2 camere Podgoria Arad. Calculator rate credit apartament 32.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Podgoria - Arad
Feb 09, 2017 Feb 09, 2017 De vanzare apartament la casa, parter, cu suprafata de 71 mp construiti, format din: 2 camere, bucatarie, baie, garaj de 16 mp, boxa depozitare, terasa, teren aferent locuintei, avand suprafata de 30 mp. Apartamentul, desi are peretii grosi din caramida, este izolat pe exterior cu ampora de 10 cm, dispune de geamuri termopan, usi interior din lemn natural, baia este amenajata in stil modern, are cabina de dus, in camere exista parchet laminat. Confortul termic este asigurat de o centrala termica pe gaz, cheltuielile fiind foarte mici in perioada iernii. Curtea interioara a imobilului, dispune de 2 intrari auto, accesul la garaj fiind foarte rapid. Garajul de 16 mp de care apartamentul dispune, a fost construit in 2008 din tabla galvanizata. Pret: 32. 000 Euro, negociabil. Agent exclusiv Golden Real Estate.

Vand apartament la casa, 2 camere, zona Podgoria, 71 mp

Apartament cu 2 camere in zona Podgoria - Arad

Apartament cu 2 camere, nedecomandat, confort Lux, suprafata utila 59 m2.
Parter, 1 balcon, 1 grup sanitar.
ID: 201914 | actualizat acum 1 an si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 32.000 € neg.
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
32.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Legat de dobanda bancara variabila ...

    ... Dobanda variabila este sensibila la fluctuatiile pietei. Acest tip de dobanda se modifica periodic, in urma calculului realizat dupa o formula stabilita si mentionata in contractul de credit. [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:41:32
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Vanzare 32.000 € neg.
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 201914 Agentia: Golden Real Estate Consulting Nume: Rasunoiu Alexandru
Actualizata: acum 1 an si 5 luni Judet: Arad Telefon: vezi numarul
Listata de: 244 ori Manager: Rasinar Ionel Oferte în portofoliu: 36
Vizualizata de: 292 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 4 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 06.02.2017 Oferte în portofoliu: 60 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 01.27.2016 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei