Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe x

Calculator credit bancar ipotecar apartament. Credit online apartament 2 camere Centru Arad. Calculator rate credit apartament 28.000 euro, simulare credit ipotecar banca si credit imobiliar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Centru - Arad
Apr 07, 2016 Apr 07, 2016 Agentia Lang Imobiliare va propune spre vanzare un imobil in exclusivitate. Apartamentul este situat in zona centrala dar linistita, la casa , compus din 2 camere, o bucatarie, o baie, o camara alimente si un oficiu. Incalzirea se face pe baza de combustibil solid insa exista posibilitatea montarii unei centrale pe gaz. Camerele sunt luminoase si inalte , conferind spatiului de locuit racoare pe timp de vara si caldura pe timp de iarna datorita materialului folosit la constructie, casa fiind facuta din caramida. Prin pozitionarea lui imobilul se afla in apropierea marilor puncte de interes din centrul Aradului, piete, supermarketuri, diverse institutii si scoli de mare prestigiu. Cu o investitie minima imobilul indeplineste toate conditiile pentru a fi transformat intr-un camin potrivit pe gusturile dumneavoastra.

X1RF104U1 Apartament de vânzare în casa/ vila, Zona Central, Arad, 65 mp

Apartament cu 2 camere in zona Centru - Arad

Apartament cu 2 camere, nedecomandat, confort 1, suprafata utila 54 m2 Mobilat, mobilier modest.
Parter, 1 grup sanitar.
Constructie din Caramida, perioada 1967 - 1987.
ID: 188495 | adaugat acum 2 ani si 3 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 28.000 €
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
28.000 € -
-
-
-
-
Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Ce este Centrala Riscurilor Bancare (CRB) ?

    ... Centrala Riscurilor Bancare (CRB) reprezintă o baza de date administrata de BNR in care institutiile de credit isi pun la dispozitie in mod reciproc informatii ce contin datele de identificare [...]

    Postata de Biroul de presa TopEstate din Bucuresti pe 19.08.2010 21:42:24
    0 comentarii comenteaza si tu
  • Vanzare 28.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 188495 Agentia: Lang Imobiliare Nume: Sabina Lang
Actualizata: acum 2 ani si 3 luni Judet: Arad Telefon: vezi numarul
Listata de: 215 ori Manager: Sabina Lang Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 114 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 07.04.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 04.09.2015 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliare